|
نقل قول |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
با سلام
مدیران انجمن اسلام نت چرا هیچ بخشی به خانم ها و زنان تعلق ندارد تا مطالبی را که در مورد نیازهای زنان است و نیز اخبار آنان در این قسمت قرار دهیم.؟؟!
من تعجب می کنم که انجمنی به این زیبایی چگونه چنین بخشی را ندارد ؟!!
و یا شاید به خاطر اینکه مدیران برای زنان اهمیتی قائل نیستند؟
امیدوارم بررسی شود.
با تشکر
|
|
 |
|
 |
|
و علیکم السلام ورحمة الله
خواهر عزیز و گرامی با تشکر از نظر شما.
آنچه من از بدو تأسیس این انجمن تا کنون فعالیت دارم می بینم کدام بخش جدایی ويژۀ مردان نیست و این انجمن عمومی بوده و همه می توانند با تشریک مساعی فعالیت کنند.
اما نظر من نه به عنوان یک مدیر، بل به عنوان یک کاربر (بسا اوقات نظر من از طریق پیام خصوصی و یا انجمن توسط برادر اسلام نت پذیرفته شد و پیاده گردید) این است که یک بخش "ويژۀ بانوان" تأسیس گردد و تنها راه ورود به بانوان در آنجا باشد و بس.
هر بانو خود را به مؤسس انجمن (برادر اسلام نت) معرفی کند و سپس اجازۀ ورود به وی در آن انجمن داده شود و دیگران خیر.
اگر چنین شود خواهران ما آزادانه و فعالانه فعالیت شان خواهند داشت و می دانند که از مردان دیگر کسی آنچه آنها پست می کنند نمی توانند بخوانند.
این را هم فراموش نکنیم که مدیری از بانوان در آن بخش تعیین گردد تا متخطی را عجالتا اخطار و یا هم اخراج کنند و یا کسی اگر در جامۀ زن شامل آنجا شود، بدون تأمل برای همیش از انجمن اخراج گردد، تا دیگر همه از شرش در امان باشند.
نمی دانم تا چه حدّ برادر اسلام نت موافق نظر من باشند.
می دانم که حتماً موافقند.