|
نقل قول |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
و علیکم السلام ورحمة الله
برادر ابوعبیده نظر بنده همین است.
این برادر "اهل سنت ایران" با چنین شیوه نمی تواند در جهت پیشرفت انجمن کاری بکند.
من از اولین کسانی هستم در این انجمن که توسط برادر اسلام نت در انجمن مسلمان به اینجا دعوت شدم و تا کنون در اکثر موارد آن برادر از من خصوصی مشوره می گیرند و گاهی هم نظر مرا نسبتاً به دیگران ترجیح داده است.
و این برادر دیروز آمد و مدیر ارشد شد و مرا تهدید بر این می کند که گویا پست مرا ویرایش و یا حذف می کند و از این قبیل سخنان، اگر با چنین حالت ادامه دهم.
حقا که مقایسۀ این انجمن با انجمن مسلمان منصفانه نیست، آنجا روزی ده ها کاربر ده ها و حتی صدها پست می زنند و اینجا تنها تعداد انگشت شماری چند تا پست می زنند و آنهم اکثراً پس از تأیید مدیر بخش (که من مخالف این کارم و باعث دلسردی اکثر کاربران عزیز میگردد).
|
|
 |
|
 |
|
خیلی ممنونم و متشکر از انتقاد شما نسبت به بنده حقیر من را سرافراز نمودید.
شکی نیست که شما سابقه ی بیشتری نسبت به من دارید و از من بهتر و بزرگوارتر هستید و نیازی
نبود که اینگونه بنده را سرافراز نمایید. شما برترید چون مدیر گرامی اسلام نت از شما دعوت کرده.
حتما" هم نظر شما را بر نظر من ترجیح می دهد که البته بنده در حدی نیستم که در پیشگاه
بزرگوارانی چون شما نظر ارائه کنم.
بله من دیروز آمدم و مدیر ارشد انجمن هستم. اگر دوست دارید جایمان را عوض کنیم تا شاید رتبه و
مرتبه شما افزایش یافت و مقاماتان رفیع تر !
شمایی که انجمن مسلمان را دوست دارید و آن را قابل مقایسه با این انجمن نمی دانید پس چرا
اصلا" در این انجمن مطلب می زنید ؟! مگر نه که انجمن مسلمان خیلی بهتر از اینجا و اعضای آن
فعال تر هستند و به شما بیشتر خوش می گذرد و می توانید مزاح کنید؟!
اما برادر حماد من را خیلی متأسف کردید باز هم سراغ آیه ای از دوستم می روم :
إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَاکُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ حجرات﴿ 13 ﴾ جزء 26
،(اینها ملاک امتیاز نیست ، )گرامى ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست ، خداوند دانا وآگاه است.