صفحه اصلي پنل کاربر ثبت نام خروج

بازگشت   انجمن اسلام نت > اسلام نت > نظرات و پيشنهادات

اطلاع رسانی

پاسخ

ابزارهاي تاپيک نحوه نمايش
قديمي Monday 29 June 2009, 10:38 AM   #21
ابوعبیده
کاربر جدید

آواتار ابوعبیده

تاريخ عضويت: May 2009
تشکر از دیگران: 1
شكرت 13 مرة في 12 مشاركة
ابوعبیده is on a distinguished road
پيش فرض

برادر بزرگوارم

در سر راه همه افراد و ارگانها مشکلاتی هست .

درسته در این انجمن شکلات مسلمان نیست ولی از طرفی حس و شور موجود در انجمن مسلمان این جا نیست .

برادر بزرگوار این درست نیست که ما مدیران انجمن های دیگر رو به خاطر مشکلاتشون سرزنش کنیم .

در ضمن شما هم همیشه در انجمن نیستی که بفهمی چه پستایی داره زده میشه .

اما پیشنهاد من اینه که تصاویری از بسم الله رو جمع آوری کنید و در یک پست که در دسترس باشن بزنید و از کاربران بخواهید که ئبرای زیبا شدن تایپیک و انجمن از این بسم الله ها استفاده کنند .

این جوری هم تنوع ایجاد میشه و هم بر سر هر موضوعی بسم الله آورده نمیشه که بعدها آه و افسوس بخوریم .

با تشکر
ابوعبیده    پاسخ با نقل قول
مجموع الأعضاء الذي قاموا بشكر ابوعبیده على هذه المشاركة : 2
انفال (Sunday 5 July 2009), حمّاد (Monday 29 June 2009)
قديمي Monday 29 June 2009, 11:52 AM   #22
حمّاد
مدیر بخش اسلامی

آواتار حمّاد

تاريخ عضويت: Jan 1970
تشکر از دیگران: 33
شكرت 252 مرة في 212 مشاركة
حمّاد is on a distinguished road
پيش فرض

و علیکم السلام ورحمة الله
برادر ابوعبیده نظر بنده همین است.
این برادر "اهل سنت ایران" با چنین شیوه نمی تواند در جهت پیشرفت انجمن کاری بکند.
من از اولین کسانی هستم در این انجمن که توسط برادر اسلام نت در انجمن مسلمان به اینجا دعوت شدم و تا کنون در اکثر موارد آن برادر از من خصوصی مشوره می گیرند و گاهی هم نظر مرا نسبتاً به دیگران ترجیح داده است.

و این برادر دیروز آمد و مدیر ارشد شد و مرا تهدید بر این می کند که گویا پست مرا ویرایش و یا حذف می کند و از این قبیل سخنان، اگر با چنین حالت ادامه دهم.

حقا که مقایسۀ این انجمن با انجمن مسلمان منصفانه نیست، آنجا روزی ده ها کاربر ده ها و حتی صدها پست می زنند و اینجا تنها تعداد انگشت شماری چند تا پست می زنند و آنهم اکثراً پس از تأیید مدیر بخش (که من مخالف این کارم و باعث دلسردی اکثر کاربران عزیز میگردد).

ويرايش توسط حمّاد : Monday 29 June 2009 در ساعت 04:18 PM
حمّاد    پاسخ با نقل قول
قديمي Monday 29 June 2009, 07:03 PM   #23
salleh_gh
مدیر بخش مقالات

آواتار salleh_gh

تاريخ عضويت: Jan 2009
تشکر از دیگران: 354
شكرت 261 مرة في 222 مشاركة
salleh_gh is on a distinguished road
ارسال پيغام MSN به salleh_gh
پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز:
بنده نیز با نظر حماد موافقم،بسیار حرفها و عکسها و... که خودتان نیز واقف هستید در این تاپیک ها رد و بدل می شود که نوشتن بسم الله اول ان صحیح نیست،نکته ی مهم بعدی که به ان توجه نشده این است که ممکن است یک غیر مسلمان(هر دینی)عضو این انجمن شود وبخواهد همراه باما فعالیت دوستانه داشته باشد،مثلا اگر یک بودایی بخواهد برای ما نظراتش را بنویسد ما باید حتما در اول نوشته های او بر خلاف میلش بسم ا... را بنویسیم؟؟؟
قديمي Monday 29 June 2009, 08:28 PM   #24
اهل سنت ایران
مُحِبُ الجِهَادِ

آواتار اهل سنت ایران

تاريخ عضويت: Feb 2009
محل سكونت: ارض الله الواسعةً
تشکر از دیگران: 20
شكرت 313 مرة في 214 مشاركة
اهل سنت ایران is on a distinguished road
Post الحمدلله

نقل قول
 نمايش پست نوشته اصلي بوسيله ابوعبیده

برادر بزرگوارم

در سر راه همه افراد و ارگانها مشکلاتی هست .

درسته در این انجمن شکلات مسلمان نیست ولی از طرفی حس و شور موجود در انجمن مسلمان این جا نیست .

برادر بزرگوار این درست نیست که ما مدیران انجمن های دیگر رو به خاطر مشکلاتشون سرزنش کنیم .

در ضمن شما هم همیشه در انجمن نیستی که بفهمی چه پستایی داره زده میشه .

اما پیشنهاد من اینه که تصاویری از بسم الله رو جمع آوری کنید و در یک پست که در دسترس باشن بزنید و از کاربران بخواهید که ئبرای زیبا شدن تایپیک و انجمن از این بسم الله ها استفاده کنند .

این جوری هم تنوع ایجاد میشه و هم بر سر هر موضوعی بسم الله آورده نمیشه که بعدها آه و افسوس بخوریم .

با تشکر

جزاکم الله خیرا که نظرات روشن فکرانه خود را عرضه داشتید.

بنده هم انکار نمی کنم که در سر راه مشکلاتی وجود ندارد.

در رابطه با مقایسه شما هم من هیچ علاقه ای به مقایسه ندارم و هیچ سایت و یا انجمنی را با انجمن

و سایت دیگر مقایسه نمی کنم چون طرز فکر مدیران هر سایت به خودشان اختصاص دارد.

شما بودید که مقایسه را شروع کردید پس ببینید نمیدانم از کدام شور و حسی صحبت می کنید من که

فقط متوجه این موضوع شدم که مدیران این انجمن فقط باید وقت خود را اختصاص به ویرایش فحاشی

و ناسزاگویی کاربران کنند.

به یاد ندارم که بنده هیچ مدیری از سایر سایت ها را سرزنش کرده باشم .

من در انجمن نیستم ولی خدای من و سایر کاربران که هست و حاضر و ناظر بر پست های دوستان .

در رابطه با پیشنهاد شما هم این کار آنقدر وقت گیر هست و نیز انجمن را آنقدر سنگین تر می کند که

کاربران با سرعت پایین دیگر نمی توانند اصلا" پست بزنند. البته نظر سایر دوستان نیز گرامی است.
قديمي Monday 29 June 2009, 08:43 PM   #25
اهل سنت ایران
مُحِبُ الجِهَادِ

آواتار اهل سنت ایران

تاريخ عضويت: Feb 2009
محل سكونت: ارض الله الواسعةً
تشکر از دیگران: 20
شكرت 313 مرة في 214 مشاركة
اهل سنت ایران is on a distinguished road
Post الحمدلله

نقل قول
 نمايش پست نوشته اصلي بوسيله حمّاد
و علیکم السلام ورحمة الله
برادر ابوعبیده نظر بنده همین است.
این برادر "اهل سنت ایران" با چنین شیوه نمی تواند در جهت پیشرفت انجمن کاری بکند.
من از اولین کسانی هستم در این انجمن که توسط برادر اسلام نت در انجمن مسلمان به اینجا دعوت شدم و تا کنون در اکثر موارد آن برادر از من خصوصی مشوره می گیرند و گاهی هم نظر مرا نسبتاً به دیگران ترجیح داده است.

و این برادر دیروز آمد و مدیر ارشد شد و مرا تهدید بر این می کند که گویا پست مرا ویرایش و یا حذف می کند و از این قبیل سخنان، اگر با چنین حالت ادامه دهم.

حقا که مقایسۀ این انجمن با انجمن مسلمان منصفانه نیست، آنجا روزی ده ها کاربر ده ها و حتی صدها پست می زنند و اینجا تنها تعداد انگشت شماری چند تا پست می زنند و آنهم اکثراً پس از تأیید مدیر بخش (که من مخالف این کارم و باعث دلسردی اکثر کاربران عزیز میگردد).

خیلی ممنونم و متشکر از انتقاد شما نسبت به بنده حقیر من را سرافراز نمودید.

شکی نیست که شما سابقه ی بیشتری نسبت به من دارید و از من بهتر و بزرگوارتر هستید و نیازی

نبود که اینگونه بنده را سرافراز نمایید. شما برترید چون مدیر گرامی اسلام نت از شما دعوت کرده.

حتما" هم نظر شما را بر نظر من ترجیح می دهد که البته بنده در حدی نیستم که در پیشگاه

بزرگوارانی چون شما نظر ارائه کنم.

بله من دیروز آمدم و مدیر ارشد انجمن هستم. اگر دوست دارید جایمان را عوض کنیم تا شاید رتبه و

مرتبه شما افزایش یافت و مقاماتان رفیع تر !

شمایی که انجمن مسلمان را دوست دارید و آن را قابل مقایسه با این انجمن نمی دانید پس چرا

اصلا" در این انجمن مطلب می زنید ؟! مگر نه که انجمن مسلمان خیلی بهتر از اینجا و اعضای آن

فعال تر هستند و به شما بیشتر خوش می گذرد و می توانید مزاح کنید؟!

اما برادر حماد من را خیلی متأسف کردید باز هم سراغ آیه ای از دوستم می روم :

إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَاکُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ حجرات﴿ 13 ﴾ جزء 26

،(اینها ملاک امتیاز نیست ، )گرامى ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست ، خداوند دانا وآگاه است.
قديمي Tuesday 30 June 2009, 10:57 AM   #26
حمّاد
مدیر بخش اسلامی

آواتار حمّاد

تشکر از دیگران: 33
شكرت 252 مرة في 212 مشاركة
حمّاد is on a distinguished road
پيش فرض

دوست من فقط، برادر اسلام نت به پیام من پاسخ دهند، دیگر اینجا را برای شمای که یک دنده اید برای همیش می گذارم.

باید متذکر شوم که از امروز به بعد دیگر شما باید پستهای کاربران را مدیریت کنید و من دخالتی نمی کنم.

دیگر ان شاء الله که از امروز به بعد دیگر داخل این انجمن به عنوان کاربر نمی شوم، به عنوان مهمان بلی!
قديمي Tuesday 30 June 2009, 01:02 PM   #27
salleh_gh
مدیر بخش مقالات

آواتار salleh_gh

تاريخ عضويت: Jan 2009
تشکر از دیگران: 354
شكرت 261 مرة في 222 مشاركة
salleh_gh is on a distinguished road
ارسال پيغام MSN به salleh_gh
پيش فرض

سلام دوست عزیزم حماد جان،شما از بزرگان این انجمن هستید،این درست نیست که شما به خاطر یک نظر مخالف اینقدر سریع از یکدیگر دلخور شوید،شما که با یکدیگر مشکل ندارید،دلیل ها و برهان های شما با یکدیگر مخالفند،پس به جای اینکه خودتان با یکدیگر بجنگید بگذارید دلیل هایتان با یکدیگر بجنگند،دلیل هر کس قویتر بود ،مطمئنا" پیروز خواهد شد،من کوچکتر از این حرفها هستم که بخواهم شما را نصیحت کنم به عنوان یک برادر کوچک از شما می خواهم سینه ی خود را باز تر کنید و با تمام قدرت پشت عقیده ی خود بایستید،خداوند یار همه ی شما باد
قديمي Sunday 5 July 2009, 04:40 PM   #28
باران
مدیر کل انجمن

آواتار باران

تشکر از دیگران: 700
شكرت 1,379 مرة في 1,162 مشاركة
باران is on a distinguished road
پيش فرض

خدمت همه خواهران و برادران عزیز سلام عرض میکنم
وامیدوارم در پناه حق سالم و تندرست باشید
نطرات سه صفحه ای را در باره ی حذف بسم الله الرحمن الرحیم را مطالعه نمودم
هر کدام از عزیزان موضوع را با نگاه خویش می بیند
برخی از دیدگاه فنی و برخی نیز از دیدگاه شرعی و یااز هر دو دیدگاه به مسئله نگاه کرده اند
انشاالله هدف همه خیر است و غیر این نیست .
انشالله با برادر اسلامنت که اکنون در مسافرت و امکان دستیابی به وی فعلا مقدور نیست
پس از باز گشت وی درباره نظرات ذکر شده تصمیم گیری خواهد شد.
انفال (Sunday 5 July 2009)
قديمي Saturday 11 July 2009, 08:39 AM   #29
تاجیک
کاربر جدید

آواتار تاجیک

تاريخ عضويت: Mar 2009
تشکر از دیگران: 4
شكرت 7 مرة في 4 مشاركة
تاجیک is on a distinguished road
پيش فرض

با عرض سلام و ادب،

بسم الله زیبایی برای ابتدای پست ها انتخاب کرده اید ولی به نظر می رسد سایز آن تا حدی بزرگ است و نیازی نیست که چنین تصویر بزرگی در ابتدای هر پستی درج شود. استفاده از سایز کوچکتر آن قطعا هم به متن زیبایی بیشتر خواهد داد هم مطابق با اهداف سال اصلاح الگوی مصرف خواهد بود...
تاجیک    پاسخ با نقل قول
قديمي Saturday 25 July 2009, 06:29 PM   #30
islamnet
خادم الاسلام

آواتار islamnet

تاريخ عضويت: Apr 2008
تشکر از دیگران: 51
شكرت 157 مرة في 113 مشاركة
islamnet امتياز غيرفعال است
پيش فرض

سلام علیکم
برادر عزیز حماد در حال حاضر مشکلاتی دارم انشاءالله در اسرع وقت به نظرات و پیشنهادات شما رسیدگی می کنم با تشکر امیدوارم که از اینکه دیربه دیر حضور می زنم دلخورنشده باشید

با تشکر

ويرايش توسط باران : Sunday 26 July 2009 در ساعت 04:36 AM
islamnet    پاسخ با نقل قول
العضو الذي شكر islamnet على هذه المشاركة
باران (Sunday 26 July 2009)
پاسخ

ابزارهاي تاپيک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمی توانیدتایپک جدید ارسال کنید
شما نمی توانید به تایپک پاسخ دهید
شما نمی توانید فایل ضمیمه کنید
شما نمی توانید پست خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
Trackbacks are غير فعال
Pingbacks are غير فعال
Refbacks are غير فعال

مراجعه سريع

زمان محلي شما با تنظيم +3.5 گرینویچ هم اکنون 07:16 AM ميباشد.

فارسی شده توسط » انجمن اسلام نت